sâmbătă, 27 martie 2010

Targ pe Bd. Kiseleff sambata si duminicaO plimbare prin Bucureşti, dar şi, poate, ocazia de a va cumpăra ceva de la un târg de cadouri şi obiecte de artizanat, organizat de Florii. Unde asta? În Parcul Kiseleff. Când? De vineri până duminică, în prag de sărbătoarea creştină a Floriilor. Mai mult, veţi avea ocazia să ascultaţi şi ceva muzică live, alături de trupele Direcţia 5 şi Heaven. Dar şi să va bucuraţi copiii cu piese de teatru, picturi pe faţă realizate de artişti, dar şi alte distracţii special organizate pentru ei.

Peste 30 de meşteri artizani şi producători îşi vor expune creaţiile la Târgul amenajat pe trotuarul din faţa parcului Kiseleff din Capitală. Vizitatorii vor avea de ales între bijuterii de argint şi podoabe realizate manual, obiecte tradiţionale, păpuşi de lemn, decoraţiuni din ceramică şi obiecte de artizanat, dar vor putea să şi creeze cadouri personalizate pentru persoanele dragi, potrivit NewsIn.

Sâmbătă seara, începând cu ora 18.30, vor canta trupele Heaven şi Direcţia 5.

De asemenea, micii vizitatori ai târgului vor beneficia, în weekend, de un program special de divertisment, cu face painting, piese de teatru de păpuşi, baloane modelate şi experimente ştiinţifice live. În plus, animatori costumaţi în iepuraşi vor oferi cadouri tuturor copiilor din parc, iar mascota târgului Vizoo, va pune în scenă competiţii interactive pentru cei mici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu